Varning Varning: Konfigurationsfilen: /home/genezend/domains/genezendehanden.nu/public_html/includes/configure.php är skrivbar. Detta är en säkerhetsrisk - ändra rättigheterna på filen (read-only, CHMOD 644 eller 444 vanligtvis). Du kan behöva använda din webbhosts kontrollpanel/filhanterare för att ändra filrättigheterna. See this FAQ
Valutor:  
Hem -  Återgå & Utbyte Policy
Återgå & Utbyte Policy

1. återgå

1. Vi tillåter endast ett komplett återbetalning för objekt som har problem orsakade av oss.

2. Om den återvändande paketet inte innehåller alla tillbehör och delar den levereras med, kommer kostnaden för tillbehör och delar dras av från det totala produktens pris och kan bara motivera en partiell återbetalning.

3. Om av någon anledning, måste du ändra storlek, färg eller återbetalning är under på grund av "Till skillnad från" kommer fraktavgiften avräkningsbara från den totala produktpriset.

2. Utbyten

Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från det ursprungliga ordning avsändandet datum. Vänligen kontakta oss med din Order-ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva tillbaka dina objekt för en återbetalning (enligt Return politik) och placera en order på den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i ursprungligt skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla anslutna taggar. Slitna eller smutsiga objekt kommer att returneras till dig.

Vi inte täcker fraktkostnaden av utbyten, kommer du att ansvara för returportot och för frakt och hantering bekosta transporten av utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Frakt- och administrationskostnader kommer inte återbetalas.