Varning Varning: Konfigurationsfilen: /home/genezend/domains/genezendehanden.nu/public_html/includes/configure.php är skrivbar. Detta är en säkerhetsrisk - ändra rättigheterna på filen (read-only, CHMOD 644 eller 444 vanligtvis). Du kan behöva använda din webbhosts kontrollpanel/filhanterare för att ändra filrättigheterna. See this FAQ
Valutor:  
Hem -  FAQ
FAQ

1. Kan jag lita på att handla på denna webbplats?
Många människor är oroade över säkerheten för transaktioner på nätet. Vi kan försäkra dig om säkerheten för sjöfarten på vår hemsida samt kvaliteten på produkter som säljs. Det är säkert att handla här, att vi inte fortsätter att ha din betalningsinformation på hemsidan efter att du handlar. Vi ger inte din personliga information till andra parter.

2. Är min personliga information säker?
Ja, den information som ENDAST användas för att göra juridiska dokument med anknytning till transaktionen och för leverans.

3. Är det säkert att använda mitt kreditkort?
Det är säkert att använda kreditkort. Eftersom vår secure socket layer (SSL) mjukvara är en branschstandard och den bästa programvaran för e-handel transaction.It kommer att kryptera ditt kreditkortsnummer och detaljerad information.

4. Kan jag byta eller annullera en beställning?
När en order skickas till oss från vår webbplats, tenderar vi att inte ändra eller avboka din beställning. Ordern kommer att behandlas automatiskt så fort du klickar på "checka ut". Du kan kontakta oss med vår kund avdelning om du vill göra en förändring så fort du vill ändra. På grund av ovanstående kan vi inte garantera att din beställning kommer att ändras. Vi skickar produkterna efter din beställning hos oss i några timmar.

5. Hur lång tid det skulle ta att leverera produkten efter betalning har gjorts?
Vi levererar din produkt inom 2 arbetsdagar från transaktion eller det ungefärliga leveransdatum nämns av dig i beställningsformuläret är senare.

6. Om beställningen går förlorad under transporten?
Vi levererar den ordning igen om den försvinner under transport.

7. Vilka är dina betalningsvillkor?
Vi accepterar följande kreditkort direkt med vårt konto: Visa, Mastercard etc. För första gången kunderna Tänk på att placera din beställning till din faktureringsadress, eller kommer vi att förneka din transaktion.
Vi har också ta beställningar betalas av Western Union och Bank Transfer, Om du vill betala av dem, är du välkommen att kontakta oss för mer information.